Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2007 17:34 - Норкис Батиста
Автор: kokonka1 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 253 Коментари: 0 Гласове:
0



Пълно име: Норкис Батиста Вияроел

Месторождение: Каракас, Венецуела

Ден на раждане: 30 август 1977 година.

Зодиакален знак: Дева.

Кариерата й започва преди осем години като модел. Един ден случайно един от приятелите й, собственик на агенция, я попитал дали не иска да участва в кастинг за реклама и тя се съгласила, участвала и успяла. Така започва нейната история.

После участва в много реклами, а също така се изявява на модния подиум. Тя работи усилено... Известно време изучава Администрация, но се отказва, за да замине за САЩ и да работи като модел. Когато се връща е приета в специалност Публичност и търговия в университета “Симон Родригес”. Започва да учи и получава възможността да участва в конкурса Мис Венецуела през 1999 година. За първи път се снима в канал RCTV и участва в предаване “La Gente de la Manana” с Нелсон Бустаманте като модел. След това участва и в предаването “Atrevete s Sonar”, а след това като модел в “Triple Gordo”.

Както всяко друго момиче тя мечтае да участва в Мис Венецуела. Там попада в групата на финалистките и я обявяват за “Мис Венецуела – Чувствителност”, от което тя е много щастлива. Тя също така попада и в групата на кандидатките за най-хубава усмивка и Мис Фотогенетика. След този конкурс тя участва и четири международни, между които “El Reinado Internacional del Cafe”, където отново попада в групата на финалистките. След това отива в Уругвай и участва в Мис Атлантически океан, където печели титлата. А след това участва и в “Miss Latina” и “Miss Mesoamerica” в Хюстън.

Най-важното, което е научила по време на конкурса Мис Венецуела е било да се научи да общува с другите. Там тя се запознава с много хора, които са много егоистични, завистливи и злонамерени. Преди и тя е била такава, но след това напълно се е променила.

След това сключва договор с друг канал, но всъщност е искала да продължи своята кариера като международен модел. Но никога не се е отказвала от идеята да стане актриса.


Тагове:   Норкис,


Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kokonka1
Категория: Други
Прочетен: 5100
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930